Fönsterrenovering Uppsala

Vi ger dina fönster nytt liv | 018-13 70 28

Om Oss

TRADITION OCH HANTVERKSKUNNANDE

På Wärngrens måleri lägger vi stor vikt vid att erbjuda gediget hantverkskunnande som stammar ur en lång tradition. Företaget är Uppsalas äldsta inom måleribranschen då vi påbörjade vår bana redan på 1930-talet.

Det som började som ett litet familjeföretag där man kokade egen limfärg hemma på vedspisen har under åren blivit en etablerad, kunnig och pålitlig partner inom måleri och fönsterrenovering. Hos oss kan du alltid lita på att få högsta möjliga kvalitet - för det är så vi har fått alla våra nöjda och återkommande kunder!

Sedan 2013 är Wärngrens Måleri en del av Nordisk Yta, ett samarbete mellan ett flertal måleriföretag ute i landet som ger dig som kund en fördel i att vi kan köpa in material till bättre priser samt att du får tillgång till ett nätverk där vi även kan tillhandahålla andra bygg- och renoveringstjänster. Företagen som är verksamma inom Nordisk Yta är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade enligt ISO 14001 och arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001. Det betyder att vi ständigt jobbar på att bli bättre inom dessa områden.

Som kund hos oss får du nöjd-kund-garanti via Måleriföretagen. Läs mer om detta här.

Ett företag inom fönsterrenovering som du kan lita på. Vi gör dina fönster som nya!